ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Απειλεί ο Ντενκτάς «ο Oι Τ/κ δεν θα γίνουν ποτέ μειονότητα»

ΤΩΡΑ! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΤΩΡΑ! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΟΧΗΣ ΝΤΕΝΚΤΑΣ….

Τη θέση ότι οι Τ/κ δεν θα γίνουν ποτέ μειονότητα και ότι αυτό το έχει καταλάβει η διεθνής κοινότητα και το έχει αποδεχθεί εξέφρασε ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών» των κατεχομένων Σερντάρ Ντενκτάς.

Ο Ντενκτάς σχολίαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το γεγονός ότι σχολεία στη νότια Κύπρο, όπως είπε, έχουν διανέμει αιτήσεις στους μαθητές στις οποίες οι Τ/κ αναφέρονται ως μειονότητα. Ο Σερντάρ Ντενκτάς με αφορμή αυτό το γεγονός είπε ότι οι Τ/κ έχουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στο νησί.

Αναφέρθηκε σε κυριαρχικά δικαιώματα του λαού του, όπως ανέφερε, και σημείωσε πως το να αναφέρονται οι Τ/κ ως μειονότητα είναι καθαρή απόδειξη για το πως τους βλέπουν οι Ε/κ.

Αναφέρθηκε επίσης σε δηλώσεις τις οποίες απέδωσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντενκτάς, η μειονότητα δεν μπορεί να εξουσιάζει την πλειοψηφία. Επίσης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας Τζακ Στρο σε άρθρο του στην εφημερίδα «Independent» ότι η μόνη λύση στην Κύπρο είναι η διαίρεση.

Όπως δήλωσε ο Ντενκτάς, νοιώθει περηφάνεια διαβάζοντας τις δηλώσεις αυτές, καθώς αποδεικνύουν ότι οι Τ/κ δεν έχουν γονατίσει σε αυτούς που τους βλέπουν ως μειονότητα και έχουν υπερασπιστεί την κυριαρχία τους, όπως είπε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s