ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ… Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15

Με την τροποποίηση που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 έτη ψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των εισηγητών επί της αρχής θετικά ψήφισαν οι ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι. Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών ενώ ΚΚΕ, ΧΑ και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν.

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία των νομοσχεδίων στις κοινοβουλευτικές επιτροπές γίνεται από τους εισηγητές και τους ειδικούς αγορητές των κομμάτων και όχι από κάθε βουλευτή ξεχωριστά γι αυτό και δεν εκδηλώθηκε η διαφωνία της κυρίας Γεωργίας Γεννιά.

Νωρίτερα, ο κ. Σταύρος Κοντονής παρουσίασε την νομοτεχνική τροποποίηση ώστε να προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής φύλου και για παιδιά 15ετών παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση τόσο στους ΑΝΕΛ όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως η αλλαγή φύλου για παιδιά 15 και 16 ετών θα γίνεται με σύμφωνη γνώμη των γονέων και μετά από ιατρική γνωμοδότηση συμβουλίου που θα λειτουργεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής Α’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής, και εκπροσωπώντας, όπως η ίδια είπε, και την κίνηση «Πράττω» ανέφερε ότι «υπάρχει προχειρότητα στη σύνταξη του νομοσχεδίου και ότι τέτοια σχέδια νόμων θα πρέπει να ψηφίζονται κατά συνείδηση» και πως αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την ίδια η μείωση του ορίου ηλικίας στα 15έτη.

Από την πλευρά των ΑΝΕΛ ο κ. Θανάσης Παπχριστόπουλος ξεκαθαρίζοντας την στάση του κόμματος είπε ότι θα ψηφίσει θετικά επί της αρχής, θα καταψηφίσει το άρθρο για το 15ο έτος και πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις μεμονωμένων βουλευτών σε επιπρόσθετα άρθρα.

Ακολουθώντας ο κ. Κώστας Κατσίκης εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με τις προωθούμενες διατάξεις ενώ είχε και μικρής έντασης διαξιφισμό με την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Συγκεκριμένα, όταν ο βουλευτής περιγράφοντας την εικόνα προσώπων που φορούν φόρεμα και έχουν γένια – αναφερόμενος προφανώς στην «Κοντσίντα» – παρενέβην η κυρία Χριστοδουλοπούλου σχολιάζοντας «το πρόσωπο που περιγράφετε βραβεύτηκε από την eurovision».

4 replies »

 1. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

  ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

  ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ… ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ…

  ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ… ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟΙ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΘΡΟΒΟΥΛΗ ΣΑΣ…

  ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΥΝΟΥΧΥΣΜΕΝΑ «ΕΥΡΩΠΕΗ» ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…

  Μου αρέσει!

  • Ο/Η ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ -ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ «ΕΥΡΩΠΕΗ» ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ λέει:

   ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ «ΕΥΡΩΠΕΗ» ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ… ΤΟ ΣΩΣΤΟ

   ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

   ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

   ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

   ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ… ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ…

   ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ… ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟΙ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΘΡΟΒΟΥΛΗ ΣΑΣ…

   ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ «ΕΥΡΩΠΕΗ» ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…

   Μου αρέσει!

 2. Ο έρωτας είναι ευλογημένος μόνο μέσα στο γάμο.

  Μέσα στον ορθόδοξο γάμο, με το μυστήριο, την πίστη και τη σωφροσύνη του, το ζευγάρι εντάσσει στη Χάρη του Θεού και τη σωματική του σχέση, που γίνεται έτσι «δια της τεκνογονίας» μέσο σωτηρίας. Έξω από το μυστήριο και τη Χάρη του Θεού (και αυτό συμβαίνει σε κάθε άλλο είδος «γάμου») η σωματική σχέση παύει να είναι κοινωνία εν Χριστώ και γίνεται σχέση σαρκική, δηλαδή πορνεία, αποκοπή από το Σώμα του Χριστού, θάνατος. (ΔΕΙΤΕ: Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» http://ελευθερηβουληση.gr/holyeros.htm ).

  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ;

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 9 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται 10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 11 καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.12 Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ’ οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ’ οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος. 13 τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ, καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει. τὸ δὲ σῶμα οὐ τῇ πορνείᾳ, ἀλλὰ τῷ Κυρίῳ, καὶ ὁ Κύριος τῷ σώματι· 14 ὁ δὲ Θεὸς καὶ τὸν Κύριον ἤγειρε καὶ ἡμᾶς ἐξεγερεῖ διὰ τῆς δυνάμεως αὐτοῦ. 15 οὐκ οἴδατε ὅτι τὰ σώματα ὑμῶν μέλη Χριστοῦ ἐστιν; ἄρας οὖν τὰ μέλη τοῦ Χριστοῦ ποιήσω πόρνης μέλη; μὴ γένοιτο. 16 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ὁ κολλώμενος τῇ πόρνῃ ἓν σῶμά ἐστιν; ἔσονται γάρ, φησίν, οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν· 17 ὁ δὲ κολλώμενος τῷ Κυρίῳ ἓν πνεῦμά ἐστι. 18 φεύγετε τὴν πορνείαν. πᾶν ἁμάρτημα ὃ ἐὰν ποιήσῃ ἄνθρωπος ἐκτὸς τοῦ σώματός ἐστιν, ὁ δὲ πορνεύων εἰς τὸ ἴδιον σῶμα ἁμαρτάνει. 19 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν; 20 ἠγοράσθητε γὰρ τιμῆς· δοξάσατε δὴ τὸν Θεὸν ἐν τῷ σώματι ὑμῶν καὶ ἐν τῷ πνεύματι ὑμῶν ἅτινά ἐστι τοῦ Θεοῦ.

  ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΕΤΗ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΙ 301 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙ… ) ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ …

  Μου αρέσει!

  • Πω πωωωπω σχόλιο!!…Ολόκληρο κατεβατό!!! ΛΟΙΠΟΝ: Κατ’αρχάς και προσπαθώντας μέσα από το περιεχόμενο στο σχόλιό σου,να εξάγουμε κάποιες εκδοχές ως προς το προφίλ σου, έχουμε ως ενδεχόμενα τα εξής:ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΕΡΕΑΣ,ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ,ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ – ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ,»ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ»!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
   (ωραία ευλογία)!!! ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΥΖΟΥΝ Η ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ,ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ (δεν το λέω ζηλοφθονα,απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση)!!!
   ΟΞΥΜΟΡΟ ΕΤΣΙ!;….ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!» Ο Θεός ξέρει!!!

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s