ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρές στο κέντρο της Αθήνας για ένα τσουβάλι πατάτες… Ήρθε η Ανάπτυξη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσφορά αγάπης από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου που μοίρασαν σε 1500 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα συσκευασίες των 10 κιλών με πατάτες Νάξου.

Ανάμεσα στους δικαιούχους και η Γιαννούλα Βασιλοπούλου, μητέρα τριών παιδιών. Κολόνα της μονογονεϊκής οικογένειάς της δίνει μάχη… να τα φέρει βόλτα.

Η προσφορά των νησιωτών της Νάξου την γέμισε χαρά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από τη Νάξο που βοηθούν έμενα και την οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερη μητέρα και έχω ανήλικα παιδιά. Το ένα είναι παιδί με αναπηρία. Είναι καθηλωμένο στο κρεβάτι και δεν έχω βοήθεια από πουθενά».

Η Μαίρη Πίνη διευθύντρια του Κέντρου στήριξης οικογένειας εκκλησιαστικού ιδρύματος Αρχιεπισκοπής Αθηνών τόνισε: «θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσουμε τον αγροτικό συνεταιρισμό Νάξου, ο οποίος από το υστέρημα των μελών του, προσέφερε στο κέντρο στήριξης οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αυτές τις 1500 μερίδες, για τις οικογένειες που προστατεύουμε και έχουν τόσο ανάγκη».

Συνολικά 30 τόνοι πατάτας από τους Παραγωγούς της Νάξου θα μοιραστούν στα συσσίτια της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Αθήνα και Δυτική Αττική.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα βοηθήσει σημαντικά το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος στο οποίο αποφάσισαν να συμμετάσχουν και οι πατατοπαραγωγοί της Νάξου που προσφέρουν 30 τόνους πατάτας στα συσσίτια και στα γεύματα αγάπης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s