ΔΙΕΘΝΗ

Ο αρχηγός της Αλ Νούσρα ο Al-Joulani είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ρωσικό χτύπημα – Σκοτώθηκαν 12 διοικητές (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΑ

12 επιχειρησιακοί διοικητές της al-Nosra σκουτώθηκαν κατά τη διάρκεια εεπιχείρησης στη Συρία σύμφωνα με το ρωσικό υπ.Άμυνας. Ο περιβόητος αρχηγός της αλ Νούσρα που είναι το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία είναι σε κρίσιμη κατάσταση . Ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπ.Άμυνας ο Igor Konachenkov ανέφερε:

«Στις 3 Oκτώβρη οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας αποκάλυψαν την ώρα και τον τόπο όπου θα συγκεντρώνονταν η διοίκηση της al-Nosra, διιευθυνόμενη από τον επικεφαλή της τον Abou Mohammad Al-Joulani.Για να φτάσουν στο στόχο η πολεμική ρωσική αεροπορία που είναι στη Συρία έστειλε αεροσκάφη Su-34 και Su-35», δήλωσε ο Igor Konachenkov.

«Κατά το χτύπημα ο αρχηγός της al-Nosra, ο Abou Mohammad Al-Joulani, υπέστη πολλαπλά τραύματα από μια οβίδα κι έχοντας χάσει ένα χέρι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με πολλές ανεξάρτητες πηγές »,ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Υπ.Άμυνας της Ρωσίας.

O Igor Konachenkov πρόσθεσε ότι 12 επιχειρησιακοί διοικητές της al-Nosra, συμπεριλαμβανομένου του πιο κοντινού βοηθού του Al-Joulani, του επικεφαλή της υπηρεσίας της ασφάλειας του Ahmad al-Ghizai, ομοίως εξολοθρεύθηκαν.sputnik

Ο Al-Joulani ήταν Γ. Αρχηγός και της HTS του συνασπισμού που προέκυψε με κύριο κλάδο την Αλ Νούσρα και που είναι αυτός που κυριαρχεί στα κατεχόμενα του Ιντλίμπ.

dimpenews

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s