ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ από το HELLASFORCE! Η Μεγαλύτερη Αγορά ΝΤΡΟΓΚΑΣ δίπλα ακριβώς στη Συμπρωτεύουσα

Δενδροπόταμος Θεσσαλονίκης . Άβατο εμπόρων ναρκωτικών κι άλλων συμμοριών

Αδιανόητα πράγματα δίπλα ακριβώς στη συμπρωτεύουσα . Ο Δενδροπόταμος είναι πλέον η μεγαλύτερη αγορά ντρόγκας στη Θεσσαλονίκη . Η μετακόμιση κυκλωμάτων διακίνησης από την Αττική ¨μαζί με τους πελάτες τους ¨έχει εντείνει το πρόβλημα . Πολύ σύντομα θα έχουμε ένοπλες συρράξεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών

Πέραν τούτου !

Ένα πρωτοφανές μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων με παράλληλη διακίνηση ναρκωτικών από συμμορίες ρομά , λαμβάνει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες στο Δενδροπόταμο στη Θεσσαλονίκη . Το τοπικό Α.Τ και η υποδιεύθυνση ασφάλειας Θεσσαλονίκης… δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση σε μια περιοχή που τα 2/3 είναι Τσιγγάνοι και που οι «φιτζίρα» (παραβατικοί Ρομά στη γλώσσα των ρομανί) , έχουν πλέον όπλα, οργανώθηκαν και είναι επικίνδυνοι.
Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι η αντίστοιχη κατάσταση στο Μενίδι και στην γύρω περιοχή , ωχριά μπροστά στην δυναμική της ¨ εδώ ¨ κατάστασης .

Ο ρατσισμός που καταγράφεται μεταξύ των φυλών Ρομά και που εκεί είναι ποιο έντονος σε συνδυασμό με την δυσκολία πρόσβαση των διωκτικών αρχών στις επικίνδυνες πλευρές των περιοχών αυτών ( μαχαλάδες ) , κάνει ποιο εκρηκτική την κατάσταση .

Η Εξάρθρωση δύο συμμοριών το καλοκαίρι που διακινούσαν ναρκωτικά , ( που είναι η κορυφή του παγόβουνου ) είχε σαν αποτέλεσμα τις επόμενες ,Ρομά , να πετάξουν καρέκλες και άλλα αντικείμενα, εναντίον περιπολικού που διερχόταν της περιοχής , αναγκάζοντάς το να αλλάξει πορεία.

Από το 2005 όταν οι τσιγγάνοι του Δενδροπόταμου για δύο ημερόνυχτα διαδήλωναν στο δρόμο εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών της περιοχής τους , μέχρι σήμερα , η κατάσταση δεν έχει αλλάξει διόλου .

Το τοίχος της απομόνωσης που έχει επιβάλλει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης στον Δενδροπόταμο σε συνδυασμό με την φτώχεια, το ρατσισμός, την ανεργία, την κακή υγεία, τον αναλφαβητισμό, την εγκληματικότητα που εκλαμβάνετε ως δραστηριότητα για επιβίωση πλέον , και που ( όλα αυτά ) συνιστούν προεκτάσεις της ζωής των Ρομά και ιδιαίτερα των παιδιών τους , έχουν δημιουργήσει – και εκεί όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας – το Σούπερ Μάρκετ ναρκωτικών της συμπρωτεύουσας και έχουν μετατρέψει την περιοχή σε κέντρο διακίνησης ηρωίνης αλλά, και το μεγαλύτερο πέρασμα για τοξικομανείς.

Η διασύνδεση την ¨μητρόπολης αυτής¨ με ‘άλλα γκέτο και αναδυόμενα άβατα όπως , με τα δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και κλεπτών στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης , και τους μαχαλάδες σε , Υψώματα Διαβατών, Αγία Σοφία, Εύοσμο και τώρα τελευταία με το ¨μεταναστευτικό ρεύμα ¨ από Αττική , θα καταστήσει την περιοχή του Δενδροποτάμου σύντομα σε ¨μητρόπολη διακίνησης ναρκωτικών ¨ και στο μεγαλύτερο πέρασμα τοξικομανών στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδα Οι εγκληματικές ομάδες σε λίγο ια φοβούνται μόνο τον στρατό

Ίσως η λύση που δόθηκε στο Μενίδι , να είναι και εδώ η ενδεικνυόμενη .

Δράστε τώρα με διορατικότητα πριν είναι αργά στο κοντινό μέλλον . Δράστε κοινωνικά , πολιτισμικά μα πρωτίστως αστυνομικά

Κάντε κάτι , πριν θρηνήσουμε κανένα παιδί από αδέσποτη σφαίρα ή από σύριγγα .

Το “ISIS” είναι εδώ και είναι , γέννημα θρέμμα μας .

Στο θέμα θα επανέλθουμε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s