ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΤΕΡΜΑ στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ… Έτσι ΗΡΘΕ η ΙΛΑΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ…

Η Απάντηση του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ στους Επικριτές του «Δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να με ΦΙΜΩΣΕΤΕ, Οι αντιδράσεις σας δείχνουν κ τις ενοχές σας»

Και εν συνέχεια άρχισε η γνωστή προπαγάνδα των εμβολίων γιατί πρέπει να πουληθούν… Έτσι Απλά.. Όπως ξαφνικά εμφανίστηκε η ιλαρά στη χώρα!!!!

Περίπου 200 είναι τα καταγεγραμμένα κρούσματα της ιλαράς στην χώρα μας, όπως αναφέρθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου επίσης έγινε γνωστό από τους επιστήμονες πως στην Ελλάδα ο ιός έφτασε μέσω μετακινούμενων πληθυσμών Ρομά από την Ρουμανία, ενώ εξαπλώθηκε λόγω των ανεμβολίαστων ατόμων.

Εν τούτοις, από τα καταγεγραμμένα κρούσματα, το 70-75% είναι Ρομά, κατά κύριο λόγο παιδιά, το 15% είναι άτομα του γενικού πληθυσμού και ένα 10% είναι μετανάστες παλαιότερης όμως γενιάς και όχι του τελευταίου προσφυγικού κύματος, όπου κατά κύριο λόγο έχουν γίνει συστηματικοί εμβολιασμοί (το τελευταίο το ισχυρίζεται η κυβέρνηση φυσικά για να μην πειραχθούν οι αγαπημένοι τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ).

Για δείτε τι λέει ο αρμόδιος υπουργός για να ρίξει στάχτη στα μάτια, όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα:

Διαψεύσθηκαν έτσι ξενοφοβικές και ρατσιστικές θεωρίες απέναντι στους πρόσφυγες, που προήλθαν κυρίως εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, ενώ όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, «Ο αντίπαλός μας είναι η αυξανόμενη επιρροή απόψεων που αμφισβητούν την αξία της καθολικής εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού. Νομίζω ότι στη χώρα μας η επιρροή τους δεν είναι τόσο σημαντική».

«Τα πρώτα κρούσματα μαζικής εμφάνισης εμφανίστηκαν στην Ρουμανία. Στην χώρα μας εμφανίστηκαν αρχές Μαΐου 2017 και αφορούσαν τρία παιδάκια της κοινότητας των Ρομά. Ήταν μετακινούμενοι πληθυσμοί από την Ρουμανία», είπε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενμπεργκ.

«Η ιδιομορφία της τωρινής επιδημικής έξαρσης είναι ότι αποτελεί ταυτόχρονα και συνέπεια της επιδημικής έξαρσης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με τις οποίες έχουμε διαύλους επικοινωνίας. Κάποια παιδιά από τα πρώτα που δηλώθηκαν πήγαιναν στην Γερμανική Σχολή. Η Γερμανία είναι χώρα με ιδιαίτερη εξάπλωση της επιδημίας», εξήγησε ο Π. Παναγιωτόπουλος, μέλος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

4 replies »

  1. Ποιὰ ἡ γενετική/γονιδιακή/φυλετικὴ σχέσις τῶν Ρομὰ καὶ τῆς Ρο(υ)μανίας μὲ τοὺς Ρὼμ/Ροὺμ/Ῥωμηούς;
    Καμμία. Γιατὶ τοὐς ὀνόμασαν ἔτσι;!
    Ν.Τ.Π. γάρ.
    Θυμᾱστε ὅταν ὁ Χοιρινὸς Γουροὺνης εἶπε ὅτι οἱ σημερινοὶ Ἕλληνες δὲν ἔχουν φυλετικὴ σχέση μὲ τοὺς Ἁρχαίους παρὰ τὶς ἀδιάσειστες ἐπιστημονικὲς ἀποδείξεις;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s