EDITORIAL

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,

Περατωθείσης της επιδόσεως του ΕΞΩΔΙΚΟΥ, το οποίο και σας επισυνάπτουμε με τα πρωτόκολλα επιδόσεώς του προς τους εν αυτώ αναφερομένους φορείς και ευχαριστώντας αφ’ ενός μεν όσους είχαν το σθένος να συμπαραταχθούν στο εγχείρημά μας αφ’ ετέρου δε όσους μας συνέδραμαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο έργο μας και ευγνωμονούντες όσους αγωνίζονται ενάντια στις δυνάμεις του σκότους, σας γνωρίζουμε ότι αρχές Νοεμβρίου θα προβούμε κατά πρώτον στις ανάλογες νομικές ενέργειες κατά πάντων των εμπλεκομένων επίορκων λειτουργών που συνετέλεσαν στην καταστροφή της Πατρίδας μας κατά δεύτερον στην, πέραν και πάνω από κόμματα, ξεθωριασμένες ιδεοληψίες και μίζερες αντιλήψεις του χθες, δημιουργία της Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας χωρίς βαρίδια, αγκυλώσεις και δογματισμούς.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του απανταχού Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Με την πρόταση: «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τίθεται η βάση συσπείρωσης στην ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ όλων εκείνων που δεν θέλουν την πατρίδα τους ακρωτηριασμένη και υποταγμένη στις σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις της ξενοκρατίας.
Ελληνίδα, Έλληνα,
Ένας εξ’ αυτών είσαι και εσύ!!! Όρισε την θέση σου σε αυτόν τον Σχηματισμό διότι ο «νυν υπέρ πάντων αγών» διεξάγεται τώρα και για εμάς αποτελεί ύψιστο χρέος προς την παρούσα και τις επόμενες γενιές…. να δηλώνουμε παρόντες!!!
Κατά τον Αριστοτέλη: «Των πολιτών έργον εστίν η σωτηρία της κοινωνίας». Δηλαδή η σωτηρία της πολιτείας είναι καθήκον των πολιτών και εμείς, υπό τα κελεύσματα του μέγα διδάσκαλου και των διατάξεων του άρθρου 120 # 4 του Συντάγματος, είμαστε ΕΔΩ, ΟΡΘΙΟΙ στου ΕΘΝΟΥΣ τις επάλξεις, είμαστε ΕΔΩ σε θέση μάχης και σας καλούμε να αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!!
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Δημήτρης Βόγγολης
210 3250220 6944325056 6944357378
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
=====================================================================================
Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ’ όψιν ότι: Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).

Επιμέλεια Κυκλοφορίας
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

7 replies »

 1. Εδώ δεν χρειάζονται νομικές ενέργειες. Νομικές ενέργειες να τις εξετάσει ποιος ακριβώς; Οι διεφθαρμένοι και πουλημένοι δικαστικοί που αποφασίζουν ότι είναι νόμιμο να κλέβουν τις συντάξεις του κόσμου, να θεωρεί νόμιμο να πληρώνουμε νταβατζιλίκι για το σπίτι που μας ανήκει και να αποφασίζουν ότι τα μνημόνια που μας επέβαλλαν με πλαστά/ αλλοιωμένα στοιχεία είναι νόμιμα; Από ποιούς δικαστικούς θα υπάρχει κρίση από αυτούς που αντιδρούν μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα τους, ή από αυτούς που αποφασίζουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά και βάζουν στην φυλακή μια μητέρα γιατί δεν έχει να πληρώσει ή γιατί έκλεψε για να ταΐσει τα παιδιά της αλλά βγάζει από την φυλακή ή δεν κυνηγά καν λαμόγια και αρχικλέφταρους για τις μίζες, για τα υποβρύχια που γέρνουν, για την Siemens και άλλα πολλά ενώ θα έπρεπε να ψοφήσουν στην φυλακή και να τους κατασχεθεί ό,τι έχουν και δεν έχουν; Δεν χρειάζεται νομική ενέργεια. Αν και πιστεύω στην Δημοκρατία ( όχι αυτήν την κατ’ επίφαση δημοκρατία που έχουμε τώρα) νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα τώρα είναι κάθαρση. Κάθαρση μέσω ενός ειδικού δικαστηρίου και εκτέλεση όλων αυτών που έχουν προδώσει την χώρα. Πολιτικών, δικαστικών ακόμα και των σφουγγοκωλάριών τους δημοσιογράφων ορισμένοι εκ των οποίων περνάνε με τόση λύσσα και αφοσίωση την κομματική γραμμή, που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια επαναλαμβάνοντας αυτολεξεί τις ανακοινώσεις του κόμματος που τους έχει προσλάβει, που φιμώνουν , λογοκρίνουν και εξαφανίζουν όποια είδηση δεν τους βολεύει. Λυπάμαι αλλά αυτό χρειάζεται η χώρα για να καθαρίσει από τους διεφθαρμένους γλυκαμένους από την εξουσία κυβερνώντες όχι μόνο αυτούς που είναι τώρα στην εξουσία αλλά και τους προηγούμενους που έχουν επιβάλει μια άτυπη χούντα και μας καταδυναστεύουν.

  Μου αρέσει!

  • Σωστός, με πρόλαβες. Είναι χαμένο το παιχνίδι κατ΄αυτόν τον τρόπο τι συζητάμε. Περιμένουμε δικαιοσύνη από άτομα που νομιμοποίησαν τα εθνοκτόνα μνημόνια; Από άτομα που επικύρωσαν τον λαθρεποικισμό και τον ρατσιστικό νόμο κατά των Ελλήνων;

   Μου αρέσει!

 2. είθε ο θεός των ελληνων να ανεβάσει το το έργο όλων των πατριωτικων κοματων και πατριωτικων
  ενώσεων ώστε να το καταλάβουν όλοι οι ελληνες ,δεν μπορούν να τυφλώνουν πια όλους τους
  Έλληνες μέσα από τα βρομοκαναλα τους και να κάνουν τους ελληνες να ασχολουνται με οτιδήποτε
  άλλο εκτός από την καταστροφή που επέφεραν οι πολιτικοί ,ψηφιζοντας ναι σε όλα και κατάστρέφοντας τους ελληνες και την ελλαδα,και μάλιστα ψηφιζοντας χωρίς κουκούλα την
  καταστροφή των ελληνων,οι δοσίλογοι των Γερμανών στην κατοχή έδείχναν στους Γερμανούς
  με κουκούλα τους ελληνες δια να πάρουν την χρυσή λυρα,αυτοί οι δοσίλογοι πάλι των Γερμανών
  ψυφιζουν ναι σε όλα χωρίς κουκούλα δια να πάρουν τα χρυσά οβολα.πρέπει να δικαστουν όλοι δια την
  κατάντια,και το κακό που έκαναν στους Έλληνες και την ελλαδα τόσο άθλιοι προδότες είναι.το πρώτο
  πράγμα που πρέπει να κάνει μια πατριωτικη κυβαιρνηση διατι πολύ κοντά είναι να κυβερνηση
  είναι να σταματήση αυτό το παράνομο και κατοχικο χρέος που δινομε στους τοκογλύφους. Να
  ανακοίνωση κατευθείαν ότι φεύγουμε από την στρουγκα της όνέ και ευρωπαϊκής ενωσις να εθνικό ποίηση όλες της τράπεζες και να τις υποχρέωση να φέρουν πίσω τα κλεμμένα και φτιάξη το
  εθνικό νομισμα.αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να κανη κατευθείαν δια να γυρηση
  ο τροχός από την καταστροφή στην ανάπτυξη.elikalp

  Μου αρέσει!

 3. Θεωρώ ότι οι παραπάνω συμπατριώτες είναι οι πλέον κατάλληλοι για να προστεθούν στην ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Η ιδιοτέλεια είναι ο εχθρός μας. Η Ασπίδα Εθνικής Σωτηρίας όπως και η Ελευθερία χρειάζονται αρετή και τόλμη. Αλήθεια τι άλλο περιμένουμε για να σηκωθούμε. Μήπως αν το σχετικό εξώδικο το περιφέραμε στο διαδίκτυο υπό μορφή ψηφίσματος θα δημιουργούσαμε την ΑΣΠΙΔΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s