ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ και οι έ κ φ υ λ λ ο ι … Θέλουν να το ΚΑΣΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ γεμίζοντας την ΕΛΛΑΔΑ με Κάθε είδους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Αυτό το ΑΡΘΡΟ (ΦΩΤΙΑ)…. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ…. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το Παντού…

Το (ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΕΙΚΩΣ) κοινοβούλιο τού ψευτορωμέϊκου (όπως έλεγε ο Άγ.Κοσμάς ο Αιτωλός) προχωρά στην οριστική νομοθέτηση ενώπιον τής ολομελείας τής αλλαγής φύλου, τής διορθώσεως τού φύλου, όπως το ονομάζουν οι έκφυλοι, από την ηλικία των 15 ετών!

Είναι το δεύτερο βήμα, υπογραμμίζει ο αρθρογράφος κ.Σπυρίδων Καραχάλιος, μετά την ψήφιση των συμφώνων συμβιώσεως των ανωμάλων, με το επόμενο φοβερό βήμα τις τεκνοθεσίες υπό των κίναιδων.

Πρόκειται για τεράστια ύβρη στο πρόσωπο τού Θεού Πατρός.

Είναι η μετατροπή τού ανθρωπίνου σώματος σε σκεύος εκπόρνευσης και αλλοτρίωσης τής ανθρώπινης ψυχής.

Η επιχείρηση εκμαυλισμού τής φύσεως τού Ελληνισμού.

Καθόλου τυχαίο βέβαια δεν είναι το γεγονός, ότι αυτό το βαρύτατο αμάρτημα και κακούργημα προκρίθηκε εν μέσω απεργίας των μέσων μαζικής α-πο-χαυ-νώ-σε-ως τού κατοχικού καθεστώτος.

Ντροπή και όνειδος στον άνανδρο και ανθέλληνα ελληνόφωνο κομματικό νεοταξισμό τής αστικής δημοκρατίας.
Ο πυλώνας διαιωνίσεως τής Ελληνικής φυλής είναι η ελληνική οικογένεια που αποτελείται αποκλειστικά από τον Έλληνα και την Ελληνίδα, από τον Άνδρα και την Γυναίκα που έπλασε ο Θεός Πατήρ.

Οτιδήποτε άλλο είναι πλαστό και αντιφυσικό, ΣΑΤΑΝΙΚΟ και α π ο ρ ρ ι π τ έ ο.
Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από αυτούς που ετοιμάζονται να αποδεχτούν ακόμη και ψευτομειονότητες.

Όμως ο Νόμος και η Αλήθεια τού Θεού και τού Αποστολικού Ελληνισμού θα υπερισχύσουν σε μία Ελλάδα που ο φ ε ί λ ε ι να γενεί απόλυτα ΟΡΘΟΔΟΞΟ και εθνικιστικό κράτος, καταλήγει ο αρθρογράφος.

3 replies »

 1. πωλουνται σε τιμες ευκαιριας μεταχειρισμενες σουφρες, περικλανιδια,επικλανιδια,πρωκτοι ολοκληροι σε κιτ,λαστιχενιοι σφηχτες,σφηνες για πρωκτο σε ολα τα μεγεθη,τσιμουχες φλατζες για στεγανοτητα σουφρας.
  ολα τα προιοντα μας ειναι εγγυημενα και σε καλη κατασταση,εχουν τεσταριστει απο Αφγανους ειδικους στην περισφηξη.
  για περισσοτερες πληροφοριες στα κεντρικα του ΣΥΡΙΖΑ,η στο μεγαρο Μαξιμου

  Μου αρέσει!

 2. ΕΠΕΙΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ . ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ . ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ , ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΤΑ ΡΩΣΙΔΑΣ. ΟΥΚΡΑΝΗΣ . ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΕΙΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΦΗΝΑ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ) ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩ’Ι’ΝΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΛΟΥΣΑ , ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ . ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ Η’ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η’ ΜΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ -ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ. ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ;;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΞΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ- ΜΗΤΕΡΕΣ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .ΑΥΤΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ), ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΕΦΗΒΟΙ ΜΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΝΕΑΡΟΙ ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ .ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΑ . ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ- ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΓΙΑΤΙ;;;; ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΥΦΕΣ . ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΟΜΟΡΦΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΑΘΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ . ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ. ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ
  . Ο Μ Ω Σ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ . ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Α Υ Τ Ο Θ Α Γ Ι Ν Ε Ι . ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΕΥΘΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ . ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ…….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s