ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΠΟ να ΚΡΥΨΟΥΝ τον Τούρκο

Αυξήθηκαν τα μέτρα προστασίας του Τούρκου αξιωματικού που κατέφυγε στην Κύπρο φοβούμενος σύλληψή του για ανάμειξή του στο κίνημα Γκιουλέν

«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» για τον ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ

Μετά τη διαρροή της πληροφορίας ότι αυτός κατέληξε με σκάφος στην Κύπρο, η Αστυνομία αύξησε τα μέτρα ασφάλειάς του, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθεί σε άλλο χώρο κάτω από άκρα μυστικότητα για ευνόητους λόγους.

Ο αξιωματικός του τουρκικού ναυτικού έχει ήδη υποβάλει αίτημα για πολιτικό άσυλο για τον ίδιο και τη σύζυγό του η οποία τον συνοδεύει και αναμένει την απάντηση των κυπριακών Αρχών, αφού προβούν σε σχετική έρευνα.

Στο μεταξύ, περαιτέρω στοιχεία δημοσιεύει ο τουρκικός Τύπος σε σχέση με τον Τούρκο αξιωματικό, δίνοντας μάλιστα το όνομα και τη φωτογραφία του όπως και αυτή του γιοτ του.

Πρόκειται για τον Kadmir Karaman ο οποίος αποφοίτησε, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, από τη Ναυτική Ακαδημία το 2007.

Σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν συμφοιτητές του στη Σχολή στον τουρκικό Τύπο, ήταν γνωστός για τη μοντέρνα ζωή του. Αυτός διετέλεσε διοικητής του μικρού αποβατικού σκάφους LCT 151 και του άρεσε να ασχολείται με την ιστιοπλοΐα, ενώ παρέμεινε στη ναυτική βάση Foca μέχρι πριν 2 χρόνια.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, το όνομα του Kadmir περιλαμβανόταν σε λίστα υπόπτων για διασύνδεση με το κίνημα FETO.

Οι καταγγελίες αφορούσαν ισχυρισμούς, ότι ο εν λόγω αξιωματικός μετέφερε μυστικά τηλεφωνήματα σε άλλους πλοίαρχους. Μετά την εξέλιξη αυτή αποφάσισε να φύγει από την Τουρκία με προορισμό τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον συνόδευσε η γυναίκα του εδώ η οποία κατάγεται από το Καζακστάν.

Κατέφθασαν εδώ με το πολυτελές γιοτ τους που έχει την ονομασία «Sanchez» και είναι μήκους 10,5 μέτρων.

Αναφέρεται επίσης ότι επειδή δεν είχε άδεια εξόδου, στο κατάρτι αντί σημαίας έβαλε το πουλόβερ του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hürriyet», ο Kadmir, στη δήλωσή του προς τις ελληνοκυπριακές μυστικές υπηρεσίες όταν κατέφθασε στη Λάρνακα, ανέφερε ότι «η FETO πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του»

2 replies »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s