ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ για το Νομοσχεδιο ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ…

Ποιοι αποφάσισαν για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου;

Η χούντα της Καμπάλα!

קַבָּלָה …….

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ … Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ που τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ σας Κρύβουν! Τής …ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ τό ανάγνωσμα!! Έρχεται ο …’A n d r o g y n o u s’!!!

Σχεδόν πάντες στην Ελλάδα νομίζουν ότι το καινούργιο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 10/10/2017 στην βουλή ήταν απόφαση της κυβέρνησης. Δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες του Δυτικού κόσμου, δεν κυβερνούν οι πολιτικοί και τα κοινοβούλια, απλά εκτελούν τις εντολές αυτών που εκδίδουν το νόμισμα, που τυπώνουν το χρήμα. Και αυτοί είναι οι καμπαλιστές μεγαλοτραπεζίτες (Ρότσιλντ και συνεργάτες), οι οποίοι είναι οι αληθινοί κυβερνήτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Οι καμπαλιστές έδωσαν πέρσι εντολή να διδαχθούν σε όλα τα γυμνάσια της χώρας μας οι «έμφυλες ταυτότητες», μία παράλογη και αντιπαιδαγωγική θεωρία. Τώρα έδωσαν εντολή να ψηφίσουν οι βουλευτές το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου στα 15 έτη, παρά τις αντιδράσεις και των παιδοψυχιάτρων. Ας ξεχάσουμε πλέον την λογική στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Και ας πάψουμε να νομίζουμε ότι τέτοια θέματα είναι κομματικά (Αριστεράς-Δεξιάς).

Βρισκόμαστε κάτω από την απαίσια δικτατορία των καμπαλιστών, οι οποίοι θα μας επιβάλουν όλα τα δόγματα της δαιμονικής θρησκείας τους, της Καμπάλα (ή Καμπαλάχ). Και με βάση την Καμπάλα, ο αρχετυπικός άνθρωπος ήταν ανδρόγυνος! Συνεπώς, ο τελικός σκοπός τους είναι να υποχρεώσουν κάθε άνδρα να είναι και γυναίκα και κάθε γυναίκα να είναι και άνδρας. Συνεπώς, ας ετοιμαστούμε και για τα επόμενα νομοσχέδια…

Εκτός αν ξυπνήσουμε και εξεγερθούμε ενάντια στην αόρατη χούντα των Καμπαλιστών!

4 replies »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s