ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΙ super U.S. «ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ» είναι Αυτό; Ποιος ΞΕΡΕΙ τι θα τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ…

ΤΟ …ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, στήν α γ κ α λ ι ά του …ιμπεριαλιστή Τράμπ !

Το ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ στον ΠΡΟΕΔΡΟ TRUMP… ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ή ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ;;;

Με κάθε τρόπο διαφημίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές την επικείμενη επίσκεψη του – πρώην κνίτη-misterTsipra στην αμερικανική πρωτεύουσα…

Έτσι, μετά την ανακοίνωση ότι ο Τραμπ θα φιλοξενήσει τον –πρώην κνίτη, επαναλαμβάνουμε – προστατευόμενό του, καθώς και την – πρώην κνίτισσα – Περιστέρα του στην προεδρική κατοικία φιλοξενίας υψηλών προσώπων (President’s Guest House) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο (κάτι που δεν συνέβη με κανέναν άλλον Έλληνα κατοχικό πρωθυπουργό που επισκέφθηκε τις ΗΠΑ – ούτε καν με τον Jeffrey!), νέα ανακοίνωση εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία για τους «τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας που θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες».

Ιδού η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017. Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».

Εντάξει, το καταλάβαμε και το εμπεδώσαμε πως ο – πρώην κνίτης – mister Tsipras είναι ο άνθρωπός ΣΑΣ στην Ελλάδα! Έλεος, φτάνει!

(ΥΓ): Ζήλεια σου Μπουμπούκο!

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s