ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πραγματική γιορτή για όλους τους Ρώσους, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους ή τη θρησκεία τους, σε αντιπαράθεση με τη φτηνή μεταναστευτική προπαγάνδα της ετσιθελικής Ισλαμοποίησης της Ελλάδας/Ευρώπης!

Την 4η Νοεμβρίου στη Ρωσία γιορτάζουν την Ημέρα Εθνικής Ενότητας. Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε προς τιμή ενός πολύ σημαντικού γεγονότος στη ζωή της χώρας – την απελευθέρωση της Μόσχας από τους Πολωνούς – Λετονούς εισβολείς το 1612 από την λαϊκή πολιτοφυλακή υπό την ηγεσία του Μίνιν και του Παζάρσκι.

Στη σύγχρονη Ρωσία η Ημέρα Εθνικής Ενότητας γιορτάζεται από το 2005. Για τους Ρώσους είναι μια νέα γιορτή. Χρειάζεται όμως, στο βαθμό που συσπειρώνει την κοινωνία, βοηθάει τους Ρώσους να συνειδητοποιήσουν την ευθύνη τους έναντι του μέλλοντος της χώρας, υποστήριξε ο πολιτικός αναλυτής Βλαντίμιρ Μπουρμάτοφ, μιλώντας στη «Φωνή της Ρωσίας»:

«Μπορούμε να νιώσουμε ως ενιαίος λαός, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι Ρώσοι ακολουθούν διάφορες θρησκείες, ανήκουν σε διαφορετικές εθνότητες, μιλούν όχι μόνο τη ρωσική, αλλά και άλλες γλώσσες. Αυτή είναι η ουσία της 4ης Νοεμβρίου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s