ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ!!! ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ

Καθόλου τυχαία εν τέλει η παραίτηση του πρωθυπουργού του Λιβάνου… Οι Σαουδάραβες και οι σύμμαχοί τους κινούν άμεσα τα νήματα

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ…

Η Σ Αραβία ετοιμάζει επίθεση- καταιγίδα κατά του συριακού στρατού και της Χεζμπολλά! Σύμφωνα με τα αραβικά μίντια υπάρχει ήδη ένας διαβαθμισμένος φάκελος με την σήμανση άκρως απόρρητο που περιέχει έγγραφα, χάρτες ένα ολόκληρο στρατιωτικό σχέδιο επίθεσης κατά θέσεων της Hezbollah και του συριακού στρατού που ήδη υποβλήθηκε στον Mohammad bin Salman τον πρίγκιπα του σαουδαραβικού θρόνου.

Ένα στρατιωτικό σχέδιο στόχευσης της Hezbollah που ίσως τεθεί σ΄εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της πολιτικής,οικονομικής και μιντιακής στόχευσης της ..Το πλάνο προβλέπει ότι η σαουδαραβική πολεμική αεροπορία που προετοίμασε 300 μαχητικά εκ των οποίων το ένα τρίτο θα προέρχονται από το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Εμιράτα και τις ΗΠΑ -και που αυτά θα είναι υπό τον μανδύα των σαουδαράβων μια και θα συμμετάσχουν ανομολόγητα- θα εμπλακούν παράνομα σε επιχειρήσεις με σκοπό να βομβαρδίσουν το στρατό και τους θεσμούς της Hezbollah σε Συρία και Λίβανο αλλά και ευαίσθητες θέσεις του συριακού στρατού υπό την κάλυψη ότι είναι στρατιωτικές βάσεις του λιβανέζικου κινήματος.Οι επιχειρήσεις θα περιλαμνάνουν χτυπήματα από θαλάσσης ,ξηράς κι αέρος. Σε 48 h θα πρέπει να πληγούν 3.000 στόχοι σύμφωνα με το σχέδιο !!

Ο Bin Salman με αυτό το εγχείρημα θ΄αποπειραθεί να δημηουργήσει μια νέα πραγματικότητα όπου θα βάλει την Hezbollah στη θέση της ISIS που στοχεύθηκε από τη διεθνή συμμαχία.

Στην ίδια οπτική ημερήσιας διάταξης ο μονάρχης θα επιχειρήσει όχι να εξολοθρεύσει την Hezbollah αλλά να την εντάξει στην τροχιά πολέμου παραδίδοντάς την στο στόχαστρο του Ισραήλ που ενδεχομένως πάει σε μια πιο ανοιχτή σύγκρουση.

Η παραίτηση του Χαρίρι η φυγή του στη Σ Αραβία και η φημολογία ότι ήδη σήμερα έφυγαν οι διπλωματικοί εκπρόσωποι της μοναρχίας από το Λίβανο σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις.

dimpenews.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s