ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε… ΒΟΜΒΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ! «Η μόνη λύση θα ήταν… επιδρομή επί εδάφους»!!!

Η επίθεση στη Βόρεια Κορέα επί εδάφους είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθούν τα σημεία πυρηνικών όπλων σε περίπτωση πολέμου, ενώ η Πιονγκγιάνγκ μπορεί να απαντήσει με χημικά και βιολογικά όπλα, ανέφερε ένας ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου σε επιστολή προς αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Σε ένα έγγραφο που ρίχνει φως σε ένα πιθανό σενάριο σε περίπτωση πολέμου με τη Βόρεια Κορέα, το Πεντάγωνο έχει παρουσιάσει ήδη το σχέδιό του. Μια τέτοια σύγκρουση θα μπορούσε να ωθήσει το απομονωμένο κράτος να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα (CW) και βιολογικά όπλα, μαζί με στρατιωτικούς πράκτορες με τη βοήθεια συμβατικών πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων και των βαλλιστικών πυραύλων. Αυτό ανέφερε ο υποναύαρχος ο Michael J. Dumont, αντιπρόεδρος του Joint Chiefs of Staff, ως απάντηση στην επιστολή των αξιωματούχων Ted Lieu (D-CA) και Ruben Gallego (D-AZ).

«Ο μόνος τρόπος να« εντοπιστεί και να καταστραφούν – με απόλυτη σιγουριά – όλα τα συστατικά του προγράμματος πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας, είναι μέσω μιας επίθεση επί εδάφους», γράφει ο Dumont.

Ακόμη και ο υπολογισμός των εκτιμήσεων των ατυχημάτων καλύτερης ή χειρότερης περίπτωσης είναι δύσκολος, πρόσθεσε

Η Βόρεια Κορέα έχει «ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα χημικών όπλων με παράγοντες που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν νευρολογικά προβλήματα, δερματολογικά, αιματολογικά και συνθήκες πνιγμού», ανέφερε ο Dumont.

Η επιστολή που απέστειλε μετά από αίτημα των δύο αντιπροσώπων για λεπτομέρειες σχετικά με τις εκτιμήσεις ατυχημάτων σε πιθανή σύγκρουση με την Πιονγιάνγκ και την πρόληψη των αντιποίνων της, επισημαίνει ότι το Πεντάγωνο αξιολογεί συνεχώς την ικανότητα της Βόρειας Κορέας να επιτεθεί στην Ιαπωνία, το Γκουάμ και το Νότια Κορέα – στη Σεούλ ειδικότερα – με πυροβολικό μεγάλης εμβέλειας, πυραύλους και βαλλιστικούς πυραύλους.

Η Σεούλ φιλοξενεί πάνω από 25 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι ο μεγαλύτερος στόχος για ένα πυροβολικό πυραύλων ή πυραύλων από το Βορρά, δήλωσε ο Dumont. Δεδομένου ότι η Σεούλ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το βορειοκορεατικό πυροβολικό μεγάλης εμβέλειας, «οι εκτιμήσεις των ατυχημάτων θα διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τη φύση, την ένταση και τη διάρκεια μιας βορειοκορεατικής επίθεσης».

Ο αριθμός των θυμάτων στην περιοχή της Σεούλ εξαρτάται από το πόσοι πολίτες μπορούν να φτάσουν «σε μία από τις χιλιάδες υπόγειες καταφύγες», καθώς και την ικανότητα των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας να ξεκινήσουν πυρκαγιά και αεροπορικές επιδρομές κατά των μπαταριών, «αποστολές για τις οποίες τρένο συνεχώς. »

Ο ναύαρχος Dumont δεν περιείχε λεπτομερώς πώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους Ασίας-Ειρηνικού θα αντιμετώπιζαν μια πυρηνική απεργία από τη Βόρεια Κορέα αν συμβεί, αλλά είπε ότι η Πιονγκγιάνγκ «μπορεί να θεωρήσει τη χρήση βιολογικών όπλων ως επιλογή».

Η επιστολή χρονολογείται στις 27 Οκτωβρίου, αλλά αναφέρεται μόνο από τα μέσα ενημέρωσης την Κυριακή. «Μια απόφαση να επιτεθεί ή να εισβάλει σε άλλη χώρα θα έχει διακλαδώσεις για τα στρατεύματά μας και τους φορολογούμενους, καθώς και την περιοχή, για δεκαετίες», γράφουν οι εκπρόσωποι Lieu και Gallego στην επιστολή τους, σύμφωνα με το The Hill.

Δεν υπάρχει άμεσο σχόλιο από το Πεντάγωνο σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής του Dumont. Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη με την Ουάσιγκτον Ταχυδρομείο, ο Lieu είπε: «Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να καταλάβουν τι θα μοιάζει με πόλεμο με πυρηνική ενέργεια», επικαλούμενοι εκτιμήσεις 300.000 νεκρών μόνο τις πρώτες μέρες.

Καθώς αυξάνονται οι εντάσεις στην Κορεατική Χερσόνησο, οι παρατηρητές προσπάθησαν να προβλέψουν τον αριθμό των θανάτων, αν ξεσπάσει ο πόλεμος. Στις αρχές Οκτωβρίου, μια έκθεση 38 σελίδων από το Βορρά ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών θα μπορούσε να ανέλθει σε 2,1 εκατομμύρια, ενώ περίπου 8 εκατομμύρια θα τραυματιστούν εάν η Πιονγιάνγκ χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα σε Σεούλ και Τόκιο.

2 replies »

  1. Καλά και αυτοι θα καθίσουν να κοιτάνε ένας πύραυλος να ξεφύγει και πάει το Τόκιο. Άσε που σαν στρατιώτες είναι απ τους πιό σκληρούς. Με μια χούφτα ρύζι περνούσαν μέρες σύμφωνα με Έλληνα που πήγε την εποχή του πολέμου της Κορέας.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s