ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF

Βίωσα το θαύμα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας στους Αγίους Αναργύρους της Ν. Ιωνίας !

Γλυκιά μου Παναγίτσα σ’ ευχαριστώ που με αξίωσες και προσκύνησα την αγία ζώνη σου !

Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες δύναμη και κουράγιο ν’ αντέξω την πολύωρη ταλαιπωρία στην ουρά έξω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στη Ν. Ιωνία !

Σ’ ευχαριστώ που παρέμεινα ψύχραιμος και συνωστισμένος στη θέση μου, αν και ήρθαν στη μνήμη μου εικόνες από τη Σμύρνη της Ιωνίας το 1922 και τους κατά Ρεπούση «συνωστισμένους» πρόσφυγες !

Σ’ ευχαριστώ που δεν εξεμάνην ακούγοντας τα γλυκερά, εγκωμιαστικά, γλυψιάρικα και σαλιάρικα λόγια του Μητροπολίτη Γαβριήλ για τους επισήμους και κυρίως για τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο, τον υπηρέτη του Αρχεκάκου Όφεως, Αρχιοικουμενιστή Οικουμενικό Πατριάρχη !

Σ’ ευχαριστώ Βασίλισσα των Ουρανών που δεν θύμωσα και δεν άνοιξα το στόμα μου για να μιλήσω, όταν είδα δυο δημοσιογράφους να παίρνουν συνέντευξη από τον γέροντα Εφραίμ της μονής Βατοπεδίου (Σας θυμίζω ότι ο εν λόγω γέροντας καταδιώκει ανηλεώς όσα γεροντάκια αρνούνται να προσδεθούν στο άρμα του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας).

Σ’ ευχαριστώ Μεγαλόχαρη, Μητέρα του Θεού και Μητέρα όλων μας που με αξίωσες να συνωστιστώ μαζί με τόσους πιστούς και να φιλήσω το μοναδικό σωζόμενο κειμήλιο της επίγειας ζωής σου !

Βίωσα ένα μεγάλο θαύμα !

Δεν είναι θαύμα να συρρέει καθημερινά τόσος κόσμος και να υφίσταται μια τόσο μεγάλη δοκιμασία, προκειμένου να φιλήσει Παναγιά μου, την Αγία ζώνη σου ;

Είναι μεγάλο το θαύμα και το κάνεις εσύ Μητέρα του Χριστού μας !

Εσύ δυναμώνεις τα αδύναμα πόδια των γερόντων και στέκονται όρθια στις ατέλειωτες ουρές !

Σήμερα Παναγία μου, πόσοι ηλικιωμένοι άνθρωποι, αψήφησαν την πολύωρη ορθοστασία, τις σπρωξιές και τη βροχή, προκειμένου να φιλήσουν τη ζώνη σου !

Σήμερα Παναγία μου κατάλαβα βαθιά τι σημαίνουν τα προφητικά σου λόγια :
: «ιδού γαρ από του νυν μακαριούσι με πάσαι αι γενεαί, ότι εποίησέ μοι μεγαλεία ο δυνατός…» ( Λουκ. 1, 48-49).

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

10 replies »

 1. ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.

  «Σ’ ευχαριστώ που δεν εξεμάνην ακούγοντας τα γλυκερά, εγκωμιαστικά, γλυψιάρικα και σαλιάρικα λόγια του Μητροπολίτη Γαβριήλ για τους επισήμους και κυρίως για τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο, τον υπηρέτη του Αρχεκάκου Όφεως, Αρχιοικουμενιστή Οικουμενικό Πατριάρχη !

  Σ’ ευχαριστώ Βασίλισσα των Ουρανών που δεν θύμωσα και δεν άνοιξα το στόμα μου για να μιλήσω, όταν είδα δυο δημοσιογράφους να παίρνουν συνέντευξη από τον γέροντα Εφραίμ της μονής Βατοπεδίου (Σας θυμίζω ότι ο εν λόγω γέροντας καταδιώκει ανηλεώς όσα γεροντάκια αρνούνται να προσδεθούν στο άρμα του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας).»

  Μου αρέσει!

 2. Γιατί μόνο με ψυχοφάρμακα και μάλιστα λιγμένα θα πίστευε κανείς, ότι το υποτιθέμενο πανί είναι 2000 ετών
  Ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο και το έφτιαξε μόνη της !!!!!!!
  Ότι σας προσφέρει το ιερατείο να τα μασάτε, αφού δεν μπορείτε να αναχαράζετε, να μην τα καταπίνετε όλα.
  Τα tonotil είναι γιά τους γερόντους, μάλλον αργεί η σκέψη να αντιληφθεί.

  Μου αρέσει!

   • Φίλε μου γιά τον πλουτισμό του ιερατείου αναφέρομαι.
    Γιά να πιστέψουν και οι άθεοι, ας δώσουν το πανί γιά επιστημονική εξέταση και ας μας δείξουν τις ακλόνητες αποδείξεις τους περί της κατοχής και ότι το έφτιαξε η μαριάμ.

    Μου αρέσει!

  • Ο/Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ λέει:

   ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ;;;

   ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΙΟΥΔΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΤΟΥ «HELLASFORCESHIT»;;;

   ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ, ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ 666…

   ΓΙΑΤΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ.

   Μου αρέσει!

 3. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ . Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s