ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΤΣΙ «Σ Κ Α Β Ο Υ Ν» τόν λάκκο ! (Όσοι θέλουν να δούν ΠΙΣΩ απο τα γεγονότα!)

ΖΑΝ-ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΕΝΑ ΑΠΛΟ ‘ΠΙΟΝΙ’, ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ (!) ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ
ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ»… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ – ΔΗΘΕΝ – «ΣΟΡΟΣ»….(ΚΑΙ «ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ
ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…)
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Ένα δίκτυο που διαχειρίζεται ο (διαβόητος) George Soros (ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του όνομα είναι Γκεόργκυ Σβάρτς! «ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ») έχει μεγάλη επιρροή στα όργανα της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες και προωθεί την δημιουργία μιας «Ευρώπης μεικτού πληθυσμού» με την ενθάρρυνση της μεταναστεύσεως, υποστήριξε ο (πάντοτε θαρραλεός εθνικιστής) πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Μιλώντας στο Ράδιο ‘Kossuth’ την παρελθούσα Παρασκευή, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν επιτέθηκε λεκτικά στον Σόρος, αποκαλώντας τον «αφεντικό πολιτικών μαριονέτων» με μεγάλη επιρροή στους κορυφαίους θεσμούς της ΕΕ.

Οι άνθρωποι του Σόρος έχουν διεισδύσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα όργανα του 28μελούς συνασπισμού, δήλωσε ο Ορμπάν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια «Ευρώπη μεικτού πληθυσμού» και να αναγκάσουν τη Βουδαπέστη «να καταδικαστεί και να αλλάξει τη μεταναστευτική πολιτική της».

ΙΔΟΥ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Η ‘ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ’ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ «ΣΟΡΟΣ»!Ο ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΦΡΑΚΤΗΣ ΜΗΚΟΥΣ 300 ΧΛΜ. (!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΟΥΤΕ …ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΥ!ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ‘ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ’
ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΟΥ(Ή ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ…) ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΟΥ![«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ «ΣΧΕΔΙΑΖΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’20, ΤΗΝ ΡΙ-ΖΙ-ΚΗ (!)
ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ
ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΠΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΦΥΛΑ!
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ «ΛΙΓΟ» ΕΛΛΗΝ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Περισσότεροι από 200 βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απαριθμούνται από την «αυτοκρατορία» του Soros ως …«φίλοι του δικτύου», συνεχίζει ο Orban.
«Υπάρχουν λίγοι από αυτούς στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων [LIBE], συμπεριλαμβανομένων Ούγγρων», είπε.

Ο Ορμπάν, ο οποίος θα επιδιώξει την τέταρτη θητεία του ως πρωθυπουργός της Ουγγαρίας τον επόμενο χρόνο, δήλωσε ότι έχει ΔΙΑΤΑΞΕΙ τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας να ε ρ ε υ ν ή σ ο υ ν την «αυτοκρατορία του Σόρος» και να την «ΕΚΘΕΣΕΙ στο κοινό».

«Οι εθνικές υπηρεσίες ασφαλείας θα εκθέσουν το δίκτυο Soros που προσπαθεί να επηρεάσει την ζωή των Ευρωπαίων», δήλωσε ο Orban. «Ποιοι είναι αυτοί οι Ούγγροι που συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή από εδώ, την Ουγγαρία;» ερώτησε.

Ο Ορμπάν έχει κατηγορήσει στο παρελθόν τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη, ότι συνωμοτεί στις Βρυξέλλες για την δημιουργία μιας «νέας, μικτής, μουσουλμανοποιημένης Ευρώπης»!
Διαβεβαίωσε σταθερά, ότι ο Σόρος έχει μεγαλύτερη επιρροή στις Βρυξέλλες, παρά στην Ουάσινγκτον ή στο Τελ Αβίβ.

Τον Ιούνιο, ο Σόρος χαρακτήρισε την Ουγγαρία ως «κράτος μαφία», ενώ ο Ορμπάν περιέγραψε τα σχόλιά του ως «δήλωση πολέμου».

«Το μόνο δίκτυο που λειτουργεί με τρόπους MAΦΙΑΣ, το οποίο δεν είναι δ ι α φ α ν έ ς στην Ουγγαρία είναι το δίκτυο Soros», δήλωσε ο Orban.

Νωρίτερα εφέτος, ο Orban ανακοίνωσε ότι οι «φιλανθρωπικές» οργανώσεις του Soros θα «σκουπιστούν» (!) από την Ουγγαρία.
Τώρα, είναι υποχρεωτικό για όλες τις μη κυβερνητικές ομάδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό να αποκαλύπτουν την ταυτότητα σημαντικών ξένων χορηγών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει κινήσει νομικές ενέργειες εναντίον της κυβερνήσεως του Ορμπάν, υποστηρίζοντας ότι τμήματα του νόμου της Ουγγαρίας κατά των ΜΚΟ είναι «αντίθετα με την νομοθεσία της ΕΕ».

(Ο Βίκτορ Ορμπάν έχει κάθε δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι ο Σόρος και τα όργανά του στις Βρυξέλλες είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τους Ευρωπαίους σε ένα λαό μεικτής φυλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ,
ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ….

Ο Richard von Coudenhove-Kalergi, «πατέρας» της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, έγραψε ξεκάθαρα σχετικά με τον γενοκτονικό αυτόν μετασχηματισμό. (Mία από τις καταγωγές του ήταν και η ελληνική. Από μητέρα …Ιαπωνίδα! Τα βιβλία του υπήρξαν προπολεμικώς, ιδιαιτέρως προβεβλημένα και αγαπημένα του ναζιστικού κόμματος. Παντρεύθηκε μία εβραϊκής καταγωγής ηθοποιό, αρκετά μεγαλυτέρας ηλικίας απο εκείνον, την Ίντα Ρόλαντ.)

Στην μονογραφία του με τίτλο «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι «ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλής.

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ,
ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,
ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ
ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ (ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ) ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΘΝΟΣ, ΑΞΙΕΣ, ΠΙΣΤΗ & ΙΔΑΝΙΚΑ!
(ΕΝΤΕΛΩΣ …»ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ»
ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ! ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ.)
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Οι σημερινές φυλές και κάστες θα εξαφανιστούν σταδιακά εξ αιτίας της απώλειας του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων.

Η φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνισή της με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την ποικιλομορφία των λαών με μια ποικιλομορφία ατόμων»).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ!
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ…
AN…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

2 replies »

  1. Ὁ ἀσήμαντος/ἐγωλάτρης ἄνθρωπος ἔχει μῖσος στὴν καρδιά του, κατὰ τῶν ἀλλοτρίων, διότι ὑπολείπεται αὐτῶν.
    Μετατρέπει τὸ κόμπλεξ ποὺ τὸν χαρακτηρίζει, λόγῳ τοῦ αἰσθήματος κατωτερότητος ποὺ νοιώθει, σὲ μῖσος κατὰ τῶν ἄλλων γιὰ νὰ νοιώσῃ δικαιωμένος· μοχθεῖ νὰ τοὺς ἀφανίσῃ γιὰ νὰ βγῇ ἀπὸ τὴν ἀφάνεια.
    Μισεῖ τὸν ἀλλότριο διότι ἀδυνατεῖ νὰ τὸν φθάσῃ.
    Πᾶρε παράδειγμα τὸ πῶς νοιώθουν οἱ κάτοικοι τῆς Χασισοφυτείας γιὰ τοὺς Ἕλληνες.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s