ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF

Στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΠΟΛΗ και για τα ΣΤΕΝΑ «σκοτώσανε» τον Σακαφλιά


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Χάριν γεωπολιτικής – ποιητικής αδείας αλλάζουμε το άσμα:
«Στα Τρίκαλα στα δυο στενά, σκοτώσανε τον Σακαφλιά». Το τραγούδι αυτό αποτελεί ένα από τα κλασσικά τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, το οποίο ηχογραφήθηκε το 1939»
Πρωτόγνωρα πράγματα, καλείς κάποιον στο σπίτι σου ( βλ. επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα ) και αυτός αντί να δείξει τον καλό εαυτό του μέχρι τότε , σου κάνει πολλαπλά δώρα του τύπου των συνεχών παραβιάσεων – εμπλοκών στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο σου , δέσμευση μεγάλων περιοχών σου για να πραγματοποιήσει ναυτικές και αποβατικές ασκήσεις , εμπρηστικές δηλώσεις κ.α
Ας τον « δικαιολογήσουμε» όμως τον υψηλό επισκέπτη γιατί έχει άγχη πολλά.
Ο υπό κατασκευή TurkStream κατεβαίνει με φόρα μέσω Μαύρης Θαλάσσης για να ζεστάνει τους κρύους χειμώνες της Κεντρικής Ευρώπης και παράλληλα αυτόν τον ενεργειακό αγωγό θα τον καλύπτει η προστασία της ομπρέλας των S-400 που επιθυμεί να παραλάβει η Τουρκία.
Πριν ένα μήνα αρθρογραφήσαμε και επισημάναμε πρώτοι , ότι αν δεν φτάσει ο Turk Stream μέχρι την Κωνσταντινούπολη δεν πρόκειται να παραλάβει τους S- 400 έστω και αν έδωσε ζεστή προκαταβολή και πήρε παχιές υποσχέσεις.

Υπέγραψε όμως και ρήτρες σε αυτήν την συμφωνία που λίγο- λίγο έρχονται στο προσκήνιο από το παρασκήνιο των προηγούμενων ημερών.
«Ο αγωγός Turk Stream έφτασε ήδη στην τουρκική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), το Σάββατο, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο υπεράκτιων γραμμών στα ρωσικά ύδατα, σύμφωνα με την εταιρεία που διαχειρίζεται το έργο και την Gazprom …
Ωστόσο, η Ρωσία δεν θα προχωρήσει περαιτέρω στην κατασκευή του Turk Stream , μέχρι η ΕΕ να αποφασίσει τι θα πράξει» , δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.» pentapostagma.gr/ 8 Νοεμβρίου 2017
Πριν μερικά 24 ωρα πάλι επισημάναμε ότι ο κ. Ερντογάν έρχεται στην Ελλάδα πλην των άλλων ανοικτών θεμάτων και σαν ενεργειακός ΝΤΗΛΕΡ.
Το άλγος του είναι :

Κατά πόσο οι ΗΠΑ με τις οποίες πρόσφατα έχει συγκρουσθεί σφόδρα θα επιτρέψουν να περάσει ο ανωτέρω αγωγός – όνειρο της Τουρκίας μέσω της Ελληνικής επικρατείας και από εκεί να πάει στην κρύα Κεντρική και Νοτιο-ανατολική Ευρώπη για να την ζεστάνει με το αζημίωτο;
Τις επόμενες μέρες ο σουλτάνος μέχρι να έρθει στην Αθήνα θα δείξει τους όδοντες του.
Για να τονίσει ότι δεν έρχεται για παζάρι που χρονοτριβεί αλλά μέσω εκβιασμών ( βλ. μειονοτικό Θράκης, προσφυγικό, βραχονησίδες, αποστρατικοποίηση νησιών Αιγαίου) να μπουν όλα κάτω και να πετύχει την πιθανή υπόσχεση της Ελληνικής Κυβέρνησης να διέλθει ο περιβόητος Turk Stream παράλληλα με τον TAP μέσω Έβρου – Δυτικής Θράκης- Αν. Μακεδονίας κα.
Αν δεν πετύχει τίποτε ή πάρει μισόλογα από τους δικούς μας, τότε δεν πρόκειται να πάρει τους S- 400 όπως τονίσαμε παραπάνω.

Καθότι δεν είναι μειωμένης αντίληψης οι Ρώσοι να ποντίζουν εκατοντάδες μέτρα σωληνώσεων στην Μαύρη Θάλασσα για να ζεστάνουν μόνο την Τουρκία.
Ουσιαστικά έχουμε γεωπολιτικά συγκοινωνούντα δοχεία πίεσης.
Οι Ρώσοι να πιέζουν τον ενεργειακό ντήλερ Ερντογάν, αυτός με την σειρά του να πιέζει εμάς και εμείς να πιεζόμαστε από τις ΗΠΑ.
Το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό σε λίγο.
« ΣΤΕΝΑ, TurkStream , S-400 και  ΚΟΥΡΔΙΚΟ βρίσκονται  ακριβώς στην ίδια γραμμή γεωστρατηγικής αξιολόγησης και στην υψηλότερη ατζέντα λήψης αποφάσεων και καθορισμού  γεωπολιτικών ελιγμών»
Ρωσικά και Αμερικανικά στρατηγικά συμφέρονται συγκλίνουν δραματικά στα ΣΤΕΝΑ με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον της Ελλάδος και την διάλυση της Τουρκίας.

Οι εξελίξεις τώρα πλέον τρέχουν και δεν θα σταματούν.
Η εποχή των καλών σχέσεων Ελλάδος – Τουρκίας μάλλον είναι ένα ιστορικό παρελθόν διότι τα συμφέροντα είναι ΙΣΧΥΡΑ.
Σήμερα η γεωπολιτική πάει παράλληλα με την Προφητεία και μάλιστα η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ προηγείται για τους προβληματισμένους. 
Το πόσο ευαίσθητη είναι η κρίσιμη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης- ΣΤΕΝΑ το ανέδειξε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ το 1990 και μάλιστα ανέδειξε και τα ΙΣΧΥΡΑ συμφέροντα επ αυτής, όπως επιβεβαιώνεται πανηγυρικά και πνευματικά .
ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ
«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. 
Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. 
Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας
αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία. 

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!». 
Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;» 
«Όχι!», μου λέει. «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»» ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012hggiken.pblogs.gr/ 
Πάρτε μια ιδέα το τι ετοιμάζεται να γίνει στα ΣΤΕΝΑ
Να γιατί και οι Ρώσοι θα κατέβουν για τα δικά τους τα ΙΣΧΥΡΑ συμφέροντα.
« Οι Ρώσοι θα κατέβουν στα Στενά , όχι για να βοηθήσουν εμάς , αυτοί έχουν τα δικά τους συμφέροντα αλλά οι Ρώσοι δίχως να το θέλουν θα βοηθάν εμάς.

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.
Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.
– «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους»ΠΗΓΗ: σελ. 432 Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994». Πηγή: pentapostagma.gr
Πολλά νομοσχέδια θα μείνουν στα χαρτιά; ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Οι ΑΓΙΟΙ της Ελλάδος οριοθετούν την ΒΥΖΑΝΤΙΝΉ συνοριογραμμή
ΕΛΛΗΝΕΣ θα πούμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σύντομα έστω και επώδυνα γιατί μας κατάντησαν ξυπόλητους.

Με Πίστη και Ελπίδα  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

5 replies »

 1. Ο/Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ λέει:

  ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ Παΐσιος από τό ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ἰδιόχειρο φυλλάδιό του (που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εστω και αν προσπαθούν με ψεύδη μερικοί σατανιστές ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!!!): «Σημεῖα τῶν καιρῶν http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf » ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ «ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΚΑΙ «ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ»… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΕΥΔΟΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ», «ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΡΔΑΚΑ Ή ΒΑΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…»

  ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
  Η ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ…
  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ: «ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΕΙΚΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ» ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ», ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ… ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ!!!!

  ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΘΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ» ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ «ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ «ΕΜΠΟΡΙΚΑ» ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ, «ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ», ΔΙΚΗ ΜΑΣ…
  «ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.

  ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ (ΦΕΡΑΡΑ- ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΠΗΛΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟ 1453 ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ (Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ…

  ΤΟ 1821 ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ…

  ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940 ΠΑΛΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ… ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

  ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΑΘΕΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΟΜΟΙ (ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ!) ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ…

  Ο ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΩΣ ΑΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ… ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΑΠΙΚΟΙ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ 666 ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ… ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α’ ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 5 «εἷς γὰρ Θεός, εἷς καὶ μεσίτης Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, ἄνθρωπος Χριστὸς Ἰησοῦς». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 6 «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι’ ἐμοῦ».

  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ». «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

  Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ youtu.be/vdx11IBJrc8 .
  «Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία (του κακού)» ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου ελευθερηβουληση.gr/euthimia.htm . «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 14: «τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;»=»Ποιά κοινωνία και σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ του φωτός που είναι η Αλήθεια του Χριστού και του σκότους που είναι τα ψεύδη των αιρετικών;»
  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»
  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΝΩ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΤΩΝ «ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΠΑΠΩΝ» Ή ΤΩΝ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΩΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ»;

  ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΧΗΘΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΑΤΤΕΙ;
  ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;
  ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Ι΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: «ΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ, ΚΑΝ ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΥΝΕΥΞΗΤΑΙ, ΟΥΤΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ», ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ «ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ» ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ «ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ» (σελίδα 24 του «Ιερού Πηδαλίου»).

  ΟΙ ΙΕΡΟΙ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ) ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΘΕΟΥ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…
  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ «ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ» ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ…

  ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΕΡΩΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ…
  Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΛΕΓΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ… Λέγει λοιπόν ὁ ἅγιος ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ὁμιλῶντας διά τούς αἱρετικούς ποιμένες: «…Πῶς οὖν ὁ Παῦλός φησιν, πείθεσθαι τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε; Ἀνωτέρω εἰπών, Ὧν ἀναθεωροῦντες τήν ἔκβασιν τῆς ἀναστροφῆς, μιμεῖσθε τήν πίστιν, τότε εἶπε, Πείθεσθε τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε. Τί οὖν, φησίν, ὅταν πονηρός ᾖ καί μή πειθώμεθα; πονηρός πῶς λέγεις; εἰ μέν περί πίστεως ἕνεκεν, φεῦγε αὐτόν καί παραίτησαι, μή μόνον ἄν ἄνθρωπος ᾖ, ἀλλά κἄν ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ κατιών• εἰ δέ βίου ἕνεκεν, μή περιεργάζου. Καί τοῦτο οὐκ οἴκοθεν λέγω τό ὑπόδειγμα, ἀλλ’ ἀπό τῆς θείας Γραφῆς» (P.G. 63, 231A). ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

  ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).

  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ «ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, «ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ», ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
  Ο Απόστολος Παύλος
  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ’ ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ’ ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι’ ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ».
  ΠΗΓΗ: «Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ «Ο ΣΩΤΗΡ» – ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 «Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν».

  ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΙ: 32 «Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ’ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς», ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 «Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ».

  ΑΣ ΕΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΗΣ» ΤΟΥ 1453 (ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ)… ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ , ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ (ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ) ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ… «τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;» «ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς» ελευθερηβουληση.gr//orthodoxy-homology.htm .

  Μου αρέσει!

   • Επειδή το χρήμα είναι το μόνο που ενδιαφέρει το ιερατείο, πάρε ένα δείγμα το τι είχε ο αγαπημένος σας, χριστόδουλος.

    Eπιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου, άνοιξε το σφραγισμένο δωμάτιό στην κατοικία του στο Παλιό Ψυχικό και κατέγραψε τα παρακάτω αντικείμενα:

    600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
    Απ’ αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
    Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
    Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια. Πολλές αρχαίες εικόνες.
    30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
    Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
    Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
    Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
    Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
    Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
    Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church’ s, απ’ αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
    Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
    50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
    12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα. Κυρίως έχουν διαμάντια.
    100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
    200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
    25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
    40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
    Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
    Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
    Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
    Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
    Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
    Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
    Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
    Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβότερη στον κόσμο.
    Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
    Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.
    Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
    Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
    Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
    Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
    Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο ΜουσείοΠάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
    Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του μεγάλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
    Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου …;»
    Πηγή: i-rm.blogspot.com, (Από το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μηνός Σεπτεμβρίου 2008).

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s