ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ…..

Δήμος Περιστερίου: Προβοκάτσια ο «φωτογραφικός» διαγωνισμός…

Αίσθηση προκαλεί έγγραφο Δήμου που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» : «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»

Σε προβοκάτσια αποδίδει ο Δήμος Περιστερίου το θέμα με την επίμαχη φράση (σ.σ. «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το») που περιλαμβάνεται σε προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος αναφέρει: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».
Στο έγγραφο ορίζεται ότι οι συμμετέχοντες αποδεικνύουν την τεχνική τους επάρκεια, με μια σειρά από όρους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προσκόμιση καταλόγου συμβάσεων τριών τουλάχιστον παρόμοιων με την παρούσα σύμβαση προμηθειών. Το κείμενο διακόπτεται από αναφορά εντός παρενθέσεως, που αναφέρει: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το».

Μετά την αποκάλυψη του εγγράφου, η προκήρυξη κατέβηκε προσωρινά από τη «Διαύγεια», προκειμένου να διορθωθεί στο επίμαχο σημείο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s