ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε… ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΠΟΥ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙΜ!

Δεν γνωρίζουμε αν η ιστορία του είναι έγκυρη ή το χρησιμοποίησε ως διαφήμιση, πάντως το περιστατικό έχει ενδιαφέρον…

Η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στη Βρετανία, φιλοξενείται σε μυστηριώδης προαστιακή κατοικία στο δυτικό Λονδίνο, όπου το προσωπικό παραμένει συνήθως καλά κρυμμένο.

Ωστόσο, ο Mo Nabbach, μάνατζερ της αλυσίδας κομμωτηρίων M & M Hair Academy στο Ealing, υπενθύμισε ανέφερε στη βρετανική Express ότι το 2014 ήρθε αντιμέτωπος με πράκτορες του πιο μυστηριώδους κράτους του κόσμου.

Ο λόγος για την ασυνήθιστη επίσκεψή τους; Η προσπάθεια του γιου του κ. Nabbach να επισημάνει μια προσφορά ανδρικής κόμμωσης, με την τοποθέτηση μιας τεράστιας φωτογραφίας του Kim που έφερε τη λεζάντα «Bad Hair Day» (υπονοώντας το κακό κούρεμα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας).

Το αποτέλεσμα όπως αφηγείται το θύμα της ιστορίας ήταν να τον προσεγγίσουν δύο άνδρες με αρκετά απειλητικές διαθέσεις.

Οι δύο άνδρες ήταν και οι δύο ντυμένοι με μαύρα κοστούμια και προσπάθησαν να εκφοβίσουν τον κ. Nabbach, ζητώντας επανειλημμένα το όνομά του και προειδοποιώντας τον να τους υπακούσει. «Μια μέρα μπήκαν δύο αξιωματούχοι και μου είπαν να αφαιρέσω την αφίσα. Ζήτησαν αν ήμουν διευθυντής και στη συνέχεια ζήτησα το όνομά μου.

«Εγώ αρνήθηκα να το δώσω και συνεχίζουν να ρωτάνε. «Είπα» χαλαρώστε παιδιά «, και τους ανέφερα ότι ήταν ένα αστείο, κάτι που κάνουμε με διασημότητες όλη την ώρα. Είπαν ότι «δεν είναι διασημότητα, είναι ο ηγέτης της χώρας μας».

Τελικά ο κομμωτής δεν λύγισε στις πιέσεις και τους είπε με επιτακτικό ύφος: «Πάρτε δρόμο! Δεν είναι εδώ Βόρεια Κορέα, εδώ είναι Αγγλία!»

Και πρόσθεσε: «Είπαν» θα δούμε «και αποχώρησαν. Ήταν λίγο τρομακτικό, έτσι αποφάσισα να απευθυνθώ στον Τύπο γιατί μου είπαν ότι μπορεί να είναι πιο ασφαλές για μένα. «

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s