ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-ΜΕ-ΝΗ είδηση στην Ελλάδα, απο (κυριολεκτικώς!) π α ν τ ο ύ

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ το «ΚΥΝΗΓΙ» !!!! …/ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Βροντοφώναξε «Είμαστε αδέρφια με τους Τούρκους…» …/Εγκαινιάσθηκε (ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ «Α Θ Ο Ρ Υ Β Α»…)

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (και εντυπωσιακώτερη!) ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ! (ΤΟ «ΘΑΨΑΝΕ» ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΠΑΛΙ! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;)

Η Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-ΜΕ-ΝΗ χθεσινή είδηση στην Ελλάδα, απο (κυριολεκτικώς!) π α ν τ ο ύ:

«Χιλιάδες ε θ ν ι κ ι σ τ έ ς βάδισαν χθές Κυριακή, μέσα από την Β α ρ σ ο β ί α, για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.
Η πορεία που διοργανώθηκε από ακροδεξιές ομάδες ήταν μια από τις πολλές πορείες, που διοργανώθηκαν στην πολωνική πρωτεύουσα, η οποία εορτάζει την αναγέννηση της Πολωνίας ως ανεξάρτητο έθνος 99 χρόνια πριν, αφού είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη για 123 χρόνια.
[…ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΝ…]

Ο πρόεδρος Andrzej Duda (φωτογραφία κάτω) και ο πρόεδρος της Ε.Ε. Donald Tusk, ο ίδιος πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας, προήδρευσαν μιας επίσημης κρατικής τελετής νωρίτερα χθές Κυριακή.

Ωστόσο, η πορεία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας ήταν η μεγαλύτερη κατά τα τελευταία χρόνια, επισκιάζοντας άλλα κρατικά και πατριωτικά γεγονότα.

Η παρουσία ακροδεξιών στην εκδήλωση ήταν ορατή για όλους, με μερικούς να κρατούν ξενοφοβικά πανό και να ψάλλουν αμφίβολα συνθήματα. Ένα έμβλημα έλεγε «Λευκή Ευρώπη των αδελφικών εθνών».

Ένας διαδηλωτής σε συνέντευξη για το κρατικό κανάλι ‘TVP’ δήλωσε ότι ήταν στην πορεία για να «αφαιρεθεί ο εβραϊσμός από την εξουσία».

Κάποιοι βάδισαν κάτω από ένα πανό το οποίο έγραφε «Θέλουμε τον Θεό», λέξεις από ένα παλιό πολωνικό τραγούδι που ανέφερε ο Donald Trump κατά την επίσκεψή του στη χώρα νωρίτερα εφέτος.
Άλλοι μίλησαν για αντίσταση στους ‘λίμπεραλς’ και υπεράσπιση του Χριστιανισμού.

Μεγάλα τμήματα του πλήθους βάδιζαν με την κόκκινη και λευκή πολωνική σημαία, ενώ άλλοι άναβαν κόκκινες φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της πορείας τους.

Ένα πανό που απεικονίζει μια φάλαγγα, ένα ακροδεξιό σύμβολο που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930, ξεδιπλώθηκε από ένα τμήμα του πλήθους…»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

2 replies »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s