ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«ΜΕΧΡΙ το 2023, ΔΗΛΑΔΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, θα… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με ΟΛΟΥΣ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα βαρυσήμαντο από πολλές πλευρές άρθρο του στην τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, ο αρθρογράφος και στενός φίλος του Ερντογάν, ο İbrahim Karagül, προανήγγειλε ότι με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας, το 2023, θα έχουν κλείσει όλα τα εκκρεμή εθνικά θέματα και θα ολοκληρωθεί η νέα Τουρκία, τα όρια της οποίας όπως φαίνεται θα εκπληρώνουν τις προσδοκίες του Misak i Milli, δηλαδή του τουρκικού Εθνικού Συμβολαίου το οποίο έχει ανασύρει από την ιστορία ο ίδιος ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αρθρογράφο, η Τουρκία δέχεται εδώ και 40 χρόνια συνέχεις επιθέσεις κυρίως από την Δύση για την διάλυση της και τώρα ήρθε η ώρα να δώσει την μεγάλη απάντηση και καθώς θα ολοκληρώνονται τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα, θα υλοποιήσει τα οράματα της για την Νέα Μεγάλη Τουρκία.

Κρίσιμα θα είναι τα δυο επόμενα έτη, το 2018 και το 2019 όπου θα γίνει και η πολύ κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία, ενώ αναμένονται να ενταθούν οι εσωτερικές επιθέσεις κατά του καθεστώτος. Εδώ θα φανεί και το κατά πόσο το καθεστώς θα αντέξει να κρατήσει την συνοχή του, καθώς τρέχουν και οι προβλέψεις για την οριστική κατάρρευση.

Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται το ακριβές χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων των τουρκικών μαχητικών F-35, όπου αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το 2022 θα έχουν παραδοθεί συνολικά 30 μαχητικά F-35 στην Τουρκία, όταν το ελληνικό πρόγραμμα της αναβάθμισης (άχρηστης έτσι ή αλλιώς απέναντι στα F-35) των F-16 θα βρίσκεται στην μέση του και ένας σημαντικός αριθμός F-16 θα βρίσκεται στις κλίνες των εργοστασίων, εκτός πολεμικής διαθεσιμότητας.

Όλα αυτά δείχνουν μια πραγματικότητα που δεν θέλουν να την βλέπουν κάποιοι εκεί στην Αθήνα, με την ψευδαίσθηση ότι ρίχνοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί αυτά ως δια μαγείας… εξαφανίζονται.

Δυστυχώς όμως…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

5 replies »

 1. Έτσι περίπου τα έλεγαν και στον Αγ. Παίσιο και εκείνος απαντουσε: -και τον Θεο; που τον βάζεις τον Θεο;
  Θα έρθουν τα πράγματα έτσι που μόνο στο Θεό θα ελπίζουμε. Ούτε σε όπλα ούτε σε χρήματα. Γι αυτό και ο Άγιος λέει – θα έχετε στρατό μόνο στα σύνορα – (δεν θα υπάρχει καύσιμο ούτε για στόλο ούτε γι αεροπλάνα. …)

  Μου αρέσει!

 2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!
  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ»!!!
  ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ!!!
  ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΑΑΑΛΕ!

  Μου αρέσει!

 3. Ὁ ἅγιος Παΐσιος εἶπε ὅτι ὁ Θεὸς ἤθελε τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Μικρᾶς Ἀσίας ἀλλὰ ἐπειδὴ οἱ στρατιῶτες, κυρίως οἱ ἀξιωματικοί, τὸν βλασφημοῦσαν καὶ ἄρα δὲν τὸν ἤθελαν, ἔκανε πίσω καὶ τοὺς ἄφησε μόνους. Ὁ Θεὸς δὲν καταπιέζει ἀλλὰ θέει (τρέχει) μόνον ὅταν ὁ ἄνθρωπος τὸν ἀναζητᾶ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s