ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

NASA : ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ… ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Ποιος γνωρίζει ότι η γνωστή μεγάλη αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA, που κατά καιρούς μας «φλομώνει» για διάφορους εξωγήινους, ιπτάμενους δίσκους, εξωπλανητική επικοινωνία και διάφορα «άλλα», στην κλασική εβραϊκή γλώσσα σημαίνει… Άπατη!

Αυτή η άπατη χαρακτήρισε και το μεγάλο της έργο, να εξαπατούν την ανθρωπότητα με την δήθεν επίσκεψη στην Σελήνη που δεν έγινε πότε, γι’ αυτό και δεν ακολούθησε στη συνέχεια καμία άλλη προσσελήνωση και τώρα ετοιμάζουν να μας φλομώσουν με την δήθεν απειλή των εξωγήινων, μια απειλή που θα επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση και τελικά την έλευση του «σωτήρα», δηλαδή του… «έξω από εδώ».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

1 reply »

  1. Πω πω πω πω, ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ.
    Η γη είναι επίπεδη και ηλικίας 5500 ετών γιατί έτσι σας λένε οι εβραίοι θεολόγοι σας και άγιοι πατέρες σας.
    Η χρησιμότητα της θρησκείας ανήκει στο παρελθόν, τα θεμελιώδη βιβλία της περιέχουν κατάφωρα ψεύδη, συντηρούνταν με την ψέμα, τον φόβο, την άγνοια και την ενοχή. Η εποχή των προφητών, των μεγάλων θεολόγων και των θαυμάτων είναι μακριά. Ακόμα κι η τέχνη της ανάστασης πέθανε, εκτός αν εξ αρχής οι πηγές ήταν αναξιόπιστες. Οι επιστήμες της κειμενικής κριτικής, της αρχαιολογίας, της φυσικής και της μοριακής βιολογίας έχουν δείξει ότι οι θρησκευτικοί μύθοι είναι ψευδείς και επινοημένοι από τον άνθρωπο κι έχουν επιτύχει να παρουσιάσουν καλύτερες εξηγήσεις. Μάλιστα η ίδια η θρησκεία ερμηνεύεται πλέον με όρους «φυσικής επιστήμης». Τα φαινόμενα εξηγούνται με βιολογικούς όρους και στο ψυχολογικό πεδίο είναι προτιμότερο οι άνθρωποι να πιστεύουν σε κάτι από το να μην πιστεύουν σε τίποτα. Αλλά μάλλον απλώς πιστεύουν στην πίστη.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s